Chesspiece

WAT WIJ BIEDEN

Arx ICT fungeert als ondersteuner en bemiddelaar bij het nemen van de volgende stap in jouw loopbaan. Samen zoeken we naar een volgende functie en opdracht die geheel in lijn ligt met jouw competenties en vaardigheden. We bemiddelen voor jou bij onze opdrachtgevers. Hierbij nemen we altijd jouw profiel, persoonlijke voorkeur en wensen mee. Zo krijg je de kans om te werken aan je eigen carrière op interessante en uitdagende werkplaatsen en wordt er altijd rekening gehouden met eigen gevoel en wensen. We zorgen hierdoor voor de juiste connectie tussen jou als werknemer en de opdrachtgever, een goede klik is meer dan van belang. Hierin bemiddelen wij oprecht en persoonlijk en zoeken we altijd de juiste oplossingen voor beide partijen.

Binnen de dynamische werkomgeving van Arx ICT staat persoonlijk contact voorop. Iedere medewerker, of zoals wij ze noemen 'consultant', heeft een eigen contactpersoon, waar hij of zij altijd bij terecht kan. Naast het incidenteel bijpraten bij ons op kantoor of even via de telefoon, organiseren we ook meerdere malen per jaar borrels, diverse uitjes en diners voor al onze medewerkers. Zo wordt de mogelijkheid geboden om niet alleen te binden met het interne team, maar zeker ook met de andere consultants. Personeelsvereniging ZO-ICT zorgt daarnaast voor leuke momenten en herinneringen waarin elk personeelslid inspraak kan hebben.

Naast de persoonlijke en professionele benadering bieden wij tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de mogelijkheid tot opleidingen, een eigen leaseauto gedurende het contract en een standaard onkostenvergoeding voor iedere medewerker. We denken altijd mee met de persoonlijke situatie van de professionals en proberen hier voor iedere partij profijt uit te halen. 

Arx ICT biedt een persoonlijke en informele werksfeer waarbij ontwikkeling en persoonlijk contact voorop staan. Dus zie jij het wel zitten om voor deze Limburgse club te komen werken met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!