WAT WIJ BIEDEN

A three way is always better…
Arx fungeert als ondersteuner en bemiddelaar bij het nemen van de volgende stap in jouw loopbaan. Dit doen we  met onze expertise binnen drie businessunits, te weten: Arx ICT, Arx Embedded en Arx Flex. Elke unit heeft zijn eigen vacatures, professionals en arbeidsvoorwaarden, maar het unieke Arx gevoel stroomt door alle drie de vertakkingen. Voor meer informatie over de aparte businessunits, klik hier

Find a connection…
Binnen Arx zoeken we samen naar een volgende functie en opdracht die geheel in lijn ligt met jouw competenties en vaardigheden. We bemiddelen voor jou bij onze opdrachtgevers. Hierbij nemen we altijd jouw profiel, persoonlijke voorkeur en wensen mee. Zo krijg je de kans om te werken aan je eigen carrière op interessante en uitdagende werkplaatsen en wordt er altijd rekening gehouden met het eigen gevoel en wensen. We zorgen hierdoor voor de juiste connectie tussen jou als werknemer en de opdrachtgever; een goede klik is meer dan van belang. Hierin bemiddelen wij oprecht en persoonlijk en zoeken we altijd de juiste oplossingen voor beide partijen.

Let’s get personal…
Binnen de dynamische werkomgeving van Arx staat persoonlijk contact voorop. Iedere medewerker, of zoals wij ze graag noemen 'professional', heeft een eigen contactpersoon, waar hij of zij altijd bij terecht kan. Naast het incidenteel bijpraten bij ons op kantoor of ‘even kletsen’ via de telefoon, organiseren we ook meerdere malen per jaar borrels, diverse uitjes en diners voor al onze medewerkers. Zo wordt de mogelijkheid geboden om niet alleen te binden met het interne team, maar zeker ook met de andere 'arxers'.

Like those working conditions...
Naast de persoonlijke en professionele benadering bieden wij tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van de betreffende unit. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de mogelijkheid tot opleidingen, een eigen leaseauto gedurende het contract en een onkostenvergoeding. We denken altijd mee met de persoonlijke situatie van de professional en proberen hier voor iedere partij de beste situatie in te creëren. 

Het zuiden rules!
Arx biedt een persoonlijke en informele werksfeer waarbij ontwikkeling en persoonlijk contact voorop staan. Dus zie jij het wel zitten om voor deze Limburgse club te komen werken met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer op onze vacaturepagina.