Chesspiece

VOOR PROFESSIONALS

ICT'er, redder in nood, de slimmerik van de familie; hoe je jezelf ook noemt, bij ons ben je aan het goede adres. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die niet alleen doen waar ze goed in zijn, maar ook betrokken en ambitieus zijn. Wij hebben voortdurend een wisselend aanbod van tijdelijke en structurele functies voor hoger opgeleide professionals binnen (met name) de vakgebieden ICT en Technische Automatisering. Dus: op zoek naar een nieuwe uitdaging of goed van start willen gaan? Kijk dan gauw op onze vacaturepagina en solliciteer direct! 

JOIN THE FAMILY

Arx ICT is niet zomaar een detacheerder, bedrijf of organisatie, Arx ICT is een familie. Bij ons doe je niet alleen waar je van houdt, ook leg je nieuwe contacten met mensen en onderhoud je deze tijdens uitjes, borrels en meer. Wij hechten niet alleen waarde aan het leveren van deskundige en ervaren professionals, maar ook aan de eigen persoonlijke benadering richting ‘onze mensen’. Bij Arx is het niet u en jullie, maar jij en wij. Bij obstakels of problemen staan de deuren open en zoeken we samen naar oplossingen. Kortom: werken vanuit Arx ICT betekent werken vanuit een familiare eenheid waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. Meer weten over ons? Klik dan hier verder. 

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx ICT. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon