VOOR PROFESSIONALS

De standaard kreten als ‘goede secundaire voorwaarden’ en ‘wij zijn de beste’ kennen we allemaal wel, maar wat betekent het nou echt om bij Arx te werken? We horen het je denken en lichten dat graag even toe.

Arx is niet zomaar een detacheerder, bedrijf of organisatie; Arx is een familie. Bij ons doe je niet alleen waar je van houdt, ook leg je nieuwe contacten met collega’s en bedrijven en onderhoud je deze tijdens uitjes, borrels en meer. Wij hechten niet alleen waarde aan het leveren van deskundig en bekwaam personeel, maar ook aan de eigen persoonlijke benadering richting ‘onze mensen’. Bij Arx is het niet u en jullie, maar jij en wij. Bij obstakels of problemen staan de deuren open en zoeken we samen naar oplossingen. Kortom: werken vanuit Arx betekent werken vanuit een familiare eenheid waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. Meer weten over ons? Klik dan hier verder.

Arx is daarbij altijd op zoek naar professionals die niet alleen doen waar ze goed in zijn, maar ook betrokken en ambitieus zijn bij wat ze doen en bij Arx. Wij hebben voortdurend een wisselend aanbod van tijdelijke en structurele functies waardoor je jezelf altijd blijft ontplooien, uitdagen of juist voor een langere tijd blijft zitten waar je zit. Dus: op zoek naar een nieuwe uitdaging of goed van start willen gaan? Kijk dan gauw op onze vacaturepagina en solliciteer direct!