WERVING & SELECTIE

Bij Werving&Selectie gaan wij op zoek naar de juiste professional voor een door het bedrijf aangegeven openstaande vacature. Hierbij is er dus geen sprake van contractbepaling vanuit ons: de gezochte kandidaat heeft geen verbintenis met Arx waardoor het bedrijf of de organisatie zelf de contractinhoud kan bepalen. 

HET PROCES VAN WERVING & SELECTIE

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we niet alleen het bedrijf kennen, maar richten we ons tevens op de vacature(s) die specifiek moeten worden ingevuld en wat het gewenste profiel voor deze functie is. Indien gewenst, kan er samen met Arx een functieprofiel worden opgesteld. In vervolg op de benoemde wensen en eisen gaan wij op zoek naar de juiste kandidaten voor de vacature. Hiervoor zullen wij eerst ons eigen netwerk raadplegen, om vervolgens, bij onvoldoende oplevering van kandidaten, actief via andere kanalen te werven. Na een intakegesprek binnen Arx worden vervolgens de beste kandidaten aan het bedrijf voorgesteld. In dit proces werken wij met de zogenaamde “no cure, no pay” garantie: er worden pas kosten in rekening gebracht op het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben geselecteerd. 

WAAROM WERVING & SELECTIE
 

  • De eigen focus kan volledig op de corebusiness blijven liggen zonder tijd te verliezen met het werven en selecteren van personeel;

  • Er worden pas kosten in rekening gebracht nadat de juiste kandidaat is geselecteerd;

  • De kandidaat heeft geen verbintenis met Arx waardoor de contractinhoud zelf kan worden bepaald. 

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon