FREELANCE BEMIDDELING

Naast de diensten die een vast dienstverband aanbieden bij zowel Arx of het bedrijf, bieden wij ook de mogelijkheid tot freelance bemiddeling. Dit houdt in dat Arx optreedt als intermediair tussen freelancers en organisaties. Een freelancer is een zelfstandige ondernemer die niet werkt vanuit een dienstverband, maar op basis van een uurtarief. Zij zijn doorgaans zeer ervaren professionals die beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot een specifiek vakgebied. Tevens zijn zij eraan gewend zich zeer snel in te werken en zich aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. 

HET PROCES VAN FREELANCE BEMIDDELING

In een kennismakingsgesprek maken we samen een profiel van de professional die wordt gezocht. Hierop volgend selecteren wij in ons netwerk de juiste professional die op freelancebasis voor het bedrijf zal komen werken. Arx vormt in deze de rol van bemiddelaar en zal zowel het contactpunt vormen voor de freelancer als voor het bedrijf of de organisatie. 

WAAROM FREELANCE BEMIDDELING
 

  • Continuïteit door het vooraf contractueel vastleggen van het aantal te werken uren;

  • Geen werkgeversverplichtingen doordat de werknemer niet op de loonlijst staat;

  • Zeer ervaren professionals met een groot aanpassingsvermogen. 

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon