DETACHERING

Detachering is de voornaamste dienst die wij uitleveren. Hierbij stellen we kwalitatief uitstekend personeel ter beschikking dat op basis van werkelijk toegevoegde waarde kan adviseren en ondersteunen. Onze professionals kenmerken zich door een professioneel kennisnetwerk en de juiste competenties en vaardigheden om iedere opdracht of ieder project tot een goed einde te brengen. 

HET PROCES VAN DETACHEREN

Na een grondige kennismaking met het bedrijf, waarbij onder andere specifieke wensen en eisen worden genoteerd, gaan wij voor u op zoek naar de juiste professional. Wij stellen deze professional met de, voor het bedrijf, relevante expertise ter beschikking voor een duur van een project of een vooraf overeengekomen periode. In de gesprekken voorafgaand wordt met u een uurtarief afgesproken voor de inhuur van de professional. Wij factureren u periodiek het afgesproken tarief per overeengekomen uren, met uitzondering van uren wegens ziekte, vakantie, kort verzuim, bijzonder verlof of feestdagen. 

WAAROM DETACHEREN
 

  • Flexibele inzet van zeer deskundig personeel bij tijdelijke projecten;

  • Continuïteit door het vooraf contractueel vastleggen van het aantal te werken uren;

  • Geen werkgeversverplichtingen doordat de werknemer niet op de loonlijst staat;

  • Vaste kosten worden variabel gemaakt.

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon