Chesspiece

VOOR BEDRIJVEN

De resultaten van een organisatie of bedrijf worden veelal bepaald door de medewerkers die er werken. Zo vormen zij het belangrijkste bedrijfskapitaal. Factoren als kennis, ervaring en vaardigheden spelen een grote rol bij de kwaliteit van medewerkers, maar ook andere aspecten van een persoon kunnen bepalend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke betrokkenheid, ambities en normen en waarden. Dit alles vormt samen de competenties van een medewerker.

Arx ICT stelt als doel de perfecte connectie te maken tussen organisaties en hoogopgeleide professionals. Zo vergelijken we altijd de competenties en persoonlijkheid van een professional met de visie van een bedrijf om tot de perfecte samenwerking te komen. The right person for the job; anywhere, anytime. 

Is uw organisatie of bedrijf op zoek naar de juiste oplossing voor een vraagstuk of de juiste personele middelen om bijvoorbeeld een project van de grond te krijgen? Neem dan vooral contact met ons op. Arx levert niet alleen de juiste professionals door naar de aard van beide partijen te kijken, we ambiëren ook een inspirerend raadgever en sparringpartner te zijn voor organisaties en bedrijven. U kunt dus bij ons terecht voor de levering van hoogopgeleid ICT-personeel, maar ook voor ondersteuning en advies. 

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx ICT. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon