Arx ICT

Binnen Arx ICT blijft dezelfde business gehanteerd zoals deze de afgelopen 15 jaar is gesterkt. Zo zoeken we binnen deze unit de juiste hoger opgeleide ICT-professionals (HBO/WO) voor onze opdrachtgevers. Dit, in de breedste zin van ICT-functies: van systeembeheerders tot business analisten en applicatiebeheerders tot information security officers. 

VOOR BEDRIJVEN

Voor elk probleem een oplossing en voor elke vacature de juiste hoger opgeleide ICT-professional, dat is wat we ambiëren binnen Arx ICT en bewerkstelligen voor onze opdrachtgevers. Zit u met een ICT-vraagstuk waarvoor u de juiste mensen zoekt of heeft u behoefte aan een sparringsessie met onze accountmanager ICT? Neem dan gerust contact met ons en wij helpen u graag verder. 

VOOR PROFESSIONALS

Binnen Arx ICT zoeken we hoogopgeleide ICT-professionals, dat wil zeggen met HBO of WO niveau. Voor onze diverse opdrachtgevers zoeken we altijd verschillende professionals, verschillend van tijdelijke tot structurele projecten. Wanneer je in dienst komt van Arx ICT is dat veelal voor een langere (onbepaalde) tijd en op basis van high quality arbeidsvoorwaarden.

CONTACTPERSONEN ARX ICT