Arx Flex

Zoals de naam al doet vermoeden staat binnen de Business Unit Arx Flex flexibiliteit voorop. Zowel in contracten als functies is er een flexibele wisselwerking. Het gaat vooral om kortstondige contracten en projecten waarvoor Arx Flex in haar rol als bemiddelaar professionals zoekt en plaatst. De vacatures die binnen deze unit vallen zijn van een bredere range dan enkel ICT. We zoeken diverse professionals en specialisten voor een brede arbeidsmarkt.  

VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven staat binnen Arx Flex flexibiliteit voorop: of u nu een systeembeheerder zoekt voor een maandje of een onderhoudsmonteur voor een half jaar, bij Arx Flex zit u aan het goede adres. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste medewerker, wat de functie ook is. Graag denken we mee hoe we deze kunnen invullen en wat de mogelijkheden hierbij zijn. 

VOOR PROFESSIONALS

Met de komst van Arx Flex is er voor werkzoekenden nog meer te vinden binnen Arx. Zo bieden we een bredere markt van vacatures, waardoor de mogelijkheden eindeloos worden. Na verloop is het tevens mogelijk, indien relevant voor de functie, om door te stromen naar Arx ICT waardoor de arbeidsvoorwaarden en contractduur nog aantrekkelijker kunnen worden. Dus: ben je op zoek naar een leuke baan, die blijft uitdagen en zorgt voor echte persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan snel op de Arx Flex vacaturepagina!

CONTACTPERSONEN ARX FLEX

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon