Arx Embedded

Binnen de Embedded unit van Arx staat, zoals verwacht, het embedded gedeelte van ICT centraal. Binnen deze tak van sport leveren wij de perfecte embedded kandidaten voor bedrijven en organisaties. Door de gedetailleerdheid en (vaak) onbekendheid hiervan, lichten we graag eerst even toe wat Embedded precies inhoudt.

Een “embedded system” (ook wel ingebed of geïntegreerd systeem) is een elektronisch systeem (elektronica/hardware én software) dat is geïntegreerd in gebruiksartikelen of apparaten, met de bedoeling deze een vorm van intelligent gedrag te bezorgen.
    Eigenlijk realiseren we ons al lang niet meer dat we dagelijks volop gebruik maken van dit soort embedded oplossingen. Denk hierbij aan producten zoals: mobiele telefoons, wasmachines, thermostaten, digitale horloges, fietscomputers, navigatie-systemen, etc.
    Tijdens de ontwikkeling van dit soort hitech producten worden er hoge eisen gesteld met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. De (embedded) software in dit soort producten is namelijk vaak niet of moeilijk te vervangen. De hardware en softwareontwikkelingen dienen dus op een zeer hoog kwaliteitsniveau plaats te vinden om uitval in het veld te voorkomen.

VOOR BEDRIJVEN

Arx Embedded ondersteunt hitech bedrijven bij deze Embedded ontwikkelingen op basis van detachering (oftewel on-site bij de klant), met name op het gebied van Electronica/Hardware, (Embedded) Software en Certificering. Dit doen we vanuit Hengelo en Eindhoven waar onze commercieel manager Gerrit Heersink, in combinatie met zijn eigen producten en projecten bedrijf GHiTECH (www.ghitech.eu), de Embedded markt trotseert. 

VOOR PROFESSIONALS

De professionals van Arx Embedded zijn elektronica/hardware engineers, embedded software engineers en certificerings specialisten. Zij zijn hoog opgeleid, minimaal op BSc. of MSc. niveau in Informatica, elektronica of vergelijkbaar, en zijn actief bij onze hitech klanten in een veelal multidisciplinaire omgeving. Ben jij een Embedded professional en geïnteresseerd om de Arx Embedded familie te komen versterken, kijk dan snel bij de Embedded vacaturen of neem contact met ons op!

CONTACTPERSOON ARX EMBEDDED