WIE ZIJN WIJ

Persoonlijk, gedreven of creatief: zomaar een paar woorden waarmee onze klanten en medewerkers Arx beschrijven. Niet alleen geven wij om een persoonlijke benadering, maar vinden wij ook het onderhouden van persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers van groot belang. Bij ons geen u en jullie, maar jij en wij. Doordat ons speelveld vooral het zuiden van Nederland beslaat, is er vrijwel altijd sprake van een intieme en informele sfeer.

In de afgelopen vijftien jaar hebben wij als bemiddelaar diverse multinationals en MKB’s geholpen aan de juiste hoger opgeleide professionals. Vanaf 2018 slaan we een bredere weg in met de komst van twee nieuwe businessunits: naast Arx ICT zullen er ook bemiddelingen plaatsvinden binnen Arx Embedded en Arx Flex. Hiervoor is gekozen om de brede inzet van medewerkers te bewerkstelligen en onze klanten een nog betere dienstverlening te kunnen bieden. Zie de aparte pagina’s voor meer informatie per businessunit.

Hoewel er sinds 2018 twee nieuwe units bij zijn gekomen, blijven we nog altijd dezelfde bemiddelaar als voor deze tijd. We zorgen voor the right person for the job, in zowel tijdelijke als structurele functies, voor zowel de klant als de professional zelf. We hebben als doel de juiste connectie tussen beide partijen te vinden en bemiddelen daar persoonlijk en oprecht in. Strategisch en weloverwogen, maar altijd professioneel en creatief. 

Naast het gepassioneerd werken houden we bij Arx van 'anders' zijn en andere dingen doen. We willen niet met de zogenaamde 'stroming' mee, maar altijd creatief en uniek onze eigen weg inslaan. Dit resulteerde meermaals in opzienbarende projecten, campagnes of oplossingen. Hierin speelt onze voorliefde voor film, sport en cultuur een grote rol. Zo sponsoren we meerdere (sport)verenigingen en individuele iconen en maakten we, ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum, zelfs een echte ARX Movie.