Chesspiece

WIE ZIJN WIJ

Persoonlijk, gedreven of creatief: zomaar een paar woorden waarmee onze klanten en consultants Arx ICT beschrijven. Niet alleen geven wij om een persoonlijke benadering, maar vinden wij ook het onderhouden van persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers van groot belang. Bij ons geen u en jullie, maar jij en wij. Doordat ons speelveld vooral het zuiden van Nederland beslaat, is er vrijwel altijd sprake van een intieme en informele sfeer.

In de afgelopen vijftien jaar hebben wij als bemiddelaar diverse multinationals en MKB’s geholpen aan de juiste hoger opgeleide professionals. The right person for the job, in zowel tijdelijke als structurele functies, voor zowel de klant als de professional zelf. We hebben als doel de juiste connectie tussen beide partijen te vinden en bemiddelen daar persoonlijk en oprecht in, met het oog altijd gericht op de juiste ‘zetten’. Strategisch en weloverwogen, maar altijd professioneel en creatief

Naast het gepassioneerd werken binnen ons vakgebied houden we bij Arx van 'anders' zijn en andere dingen doen. We willen niet met de zogenaamde 'stroming' mee, maar altijd creatief en uniek onze eigen weg inslaan. Dit resulteerde meermaals in opzienbarende projecten, campagnes of oplossingen. Hierin speelt onze voorliefde voor film, sport en cultuur een grote rol. Zo sponsoren we meerdere (sport)verenigingen en individuele iconen en maakten we, ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum, zelfs een echte ARX Movie.