ARX NEWS


|| ARX ICT WORDT ARX ICT / EMBEDDED / FLEX || 

November 2018

Met de overname op 1 april dit jaar gaat Arx ICT tevens een nieuwe weg in, wel te verstaan: drie wegen. Vanaf heden zal Arx niet alleen meer bemiddelen vanuit ICT, maar ook vanuit de twee nieuwe business units Arx Embedded en Arx Flex. 


Arx ICT zal doorgaan zoals het zich de afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld: met het leveren van hoog opgeleide ICT-professionals. De nieuwe business unit Arx Embedded specialiseert zich enkel in de Embedded tak. Deze wordt voornamelijk bestuurd vanuit het kantoor in Hengelo onder toeziend oog van de commercieel manager Embedded Gerrit Heersink. Arx Flex is een geheel nieuwe business unit waarbinnen, zoals de naam al doet vermoeden, flexibiliteit voorop staat. Zowel in contracten als in functies is er een flexibele wisselwerking. Commercieel manager Ilse Emons zal voor Arx Flex (en tevens Arx ICT) vanuit het hoofdkantoor in Sittard garant staan.

Iedere businessunit heeft zijn eigen kleur, karakteristieken, mensen en arbeidsvoorwaarden, maar het Arx gevoel stroomt in elk van deze vertakkingen. De persoonlijke benadering en de informele sfeer blijven behouden, zo laat Arx zelf weten. 


|| ARX ICT VERKOCHT || 

April 2018

Vanaf april 2018 is Arx ICT in handen van een nieuwe eigenaar en tevens een nieuwe directeur. Met de koop op 1 april jongstleden is de overname een feit en mag Cliff Davies zich, naast eigenaar, ook de nieuwe directeur van Arx ICT noemen. 


Arx ICT werd in 2003 opgericht door Ron Kamerman. Nu, na bijna 15 jaar, aan het roer te hebben gestaan, geeft hij het stokje over aan Cliff Davies. Cliff Davies geeft aan blij te zijn met deze nieuwe uitdaging en zin te hebben om de organisatie verder uit te bouwen. 

Arx ICT 
Arx ICT is gevestigd in Sittard. Naast het hoofdkantoor in Sittard, heeft het bedrijf tevens al 10 jaar een Business Room in het Philips Stadion Eindhoven. Arx ICT levert verschillende diensten, met als hoofddienst de detachering van hoger opgeleide ICT-professionals. Voor meer informatie kan de website worden geraadpleegd via www.arxict.nl. 


|| ARX HQ HAS MOVED ||

Januari 2018

Sinds januari 2018 is het hoofdkantoor van Arx ICT verplaatst. Waar Arx ICT 15 jaar geleden klein begon aan de Arendstraat in Sittard om vervolgens de stap naar de Rijksweg Zuid 35 te maken, was het dit jaar tijd voor een eigen pand in dezelfde stad aan de Rijksweg Zuid 93. Ver zoeken hoeven bezoekers dus niet; het nieuwe pand, waar zich voorheen BURO Kindante bevond, ligt maar 29 nummers verwijderd van het oude hoofdkantoor.

Naast het hoofdkantoor in Sittard, is Arx ICT ook nog altijd gelokaliseerd in het Philips Stadion te Eindhoven. Hier hebben we een eigen Business Room die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt en tevens voor verhuur beschikbaar is. 


Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon