OVER ONS

Arx (de; v; meervoud: arces)

  1. Latijn voor: hoofdzetel, vesting of toevluchtsoord.

Arx is het Latijnse woord voor hoofdzetel, vesting of toevluchtoord. Dit is dan ook waar Arx voor staat: we zetten in op een duurzame en nauwe samenwerking met zowel professionals als opdrachtgevers waarbij we het belangrijk vinden dat men zijn weg vol vertrouwen en geborgenheid bij Arx vindt, in goede en minder goede tijden.  

WERKWIJZE

Zoals benadrukt staat binnen de dienstverlening van Arx de persoonlijke benadering hoog in het vaandel: we bemiddelen op duurzame wijze, maar altijd met een persoonlijke “touch”. Dit kenmerkt zich in het gegeven dat elke relatie en medewerker een eigen, vaste accountmanager als contactpunt heeft die te allen tijde voor vragen te bereiken is. Tevens komt hij of zij regelmatig langs voor een tussentijdse evaluatie of gewoon om even bij te praten, in zowel goede als minder goede tijden. 

Daarnaast bieden wij dienstverlening op maat. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij de activiteiten waar hulp bij geboden is: van het leveren van tijdelijke specialistische personele ondersteuning tot het opstellen van een functieprofiel of het testen van potentiële medewerkers via een assessment. Wij bieden het allemaal, waar of hoe lang het ook nodig is. 

DRIE KEER ARX

Arx bestaat uit drie businessunits met ieder zijn eigen specialiteiten, mensen en locaties. Zo bemiddelen we voor Arx ICT op de brede ICT-markt en bestaan de medewerkers binnen deze unit uit hoogopgeleide ICT-professionals. Binnen Arx Embedded staat de specialisatie van Embedded soft- en hardware centraal en Arx Flex staat voor de flexibiliteit in functies, personeel en contracten. 

Elke businessunit heeft eigen accountmanagers en personeel en een eigen locatie met als overkoepeling Arx BV. Hoewel er vanuit drie businessunits wordt gewerkt, blijft de persoonlijke en duurzame benadering een behouden goed binnen heel Arx. Voor meer informatie over de businessunits verwijzen we je graag naar de afzonderlijke pagina’s over de businessunits (klik hier) en onze contactpagina.

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon