Chesspiece

OVER ONS

ARX (de; v; meervoud: arces)

  1. Latijns voor: hoofdzetel, vesting of toevluchtsoord.

Arx is het Latijnse woord voor hoofdzetel, vesting of toevluchtoord. Dit is dan ook waar Arx voor staat: we zetten in op een duurzame en nauwe samenwerking met zowel professionals als opdrachtgevers waarbij we het belangrijk vinden dat men zijn weg vol vertrouwen en geborgenheid bij Arx ICT vindt, in goede en minder goede tijden.  

WERKWIJZE

Zoals benadrukt staat binnen de dienstverlening van Arx de persoonlijke benadering hoog in het vaandel: we bemiddelen op duurzame wijze, maar altijd met een persoonlijke “touch”. Dit kenmerkt zich in het gegeven dat elke relatie een eigen, vaste accountmanager als contactpunt heeft die te allen tijde voor vragen te bereiken is. Tevens komt hij of zij regelmatig langs voor een tussentijdse evaluatie of gewoon om even bij te praten, in zowel goede als minder goede tijden. 

Daarnaast bieden wij dienstverlening op maat. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij de activiteiten waar hulp bij geboden is: van het leveren van tijdelijke specialistische personele ondersteuning tot het opstellen van een functieprofiel of het testen van potentiële medewerkers via een assessment. Wij bieden het allemaal, waar of hoe lang het ook nodig is. 

VAKGEBIEDEN

ICT
ICT is de afkorting van informatie- en communicatietechnologie. Dit is een verzamelwoord voor alles wat zich met het beheer van informatiesystemen, telecommunicatie en computers bezighoudt. Arx is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide ICT-professionals, wat inhoudt dat we mensen aanbieden die zeer gespecialiseerd zijn in onder andere software engineering, netwerkbeheer en applicatiebeheer. Ook voor informatieanalisten, projectleiders en ICT-managers is Arx de juiste raadgever, leverancier en werknemer. 

TECHNISCHE AUTOMATISERING
Onder technische automatisering wordt zowel de automatisering van productieprocessen als het ontwikkelen van embedded software verstaan. Arx ICT beschikt over professionals die zich zowel bezighouden met het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van embedded software in veeleisende hightech klantomgevingen als het programmeren van hardware. 

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx ICT. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon