Arx biedt diverse mogelijkheden om bedrijfsdoelen effectief te behalen, of het nou het leveren van tijdelijke medewerkers betreft of het opstellen van een functieprofiel; de Arx-deur staat altijd open. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor professionals. Werken vanuit Arx betekent werken vanuit een familiaire eenheid waar je je als professional écht op je plek voelt. 

Onze actuele vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wereld van detacheren? Dan zit je hier goed! Wij zijn altijd op zoek naar verschillende specialisten en professionals op het gebied van ICT en daarbuiten. Een overzicht van alle openstaande vacatures vind je op deze pagina. Vacatures per unit zijn te vinden door erop te klikken.

Binnen Arx ICT zoeken we die echte diehard ICT’ers met passie voor hun vak, en dat in de breedste zin van het woord. Van business analisten tot applicatiebeheerders, alles komt voorbij. Voor meer informatie over de businessunit Arx ICT, klik je hier

Bekijk alle vacatures Black arrow icon White arrow icon

Arx Embedded is de unit die zich alleen specialiseert in de Embedded kant van ICT. Hier zoeken we dan ook de echte embedders die het intelligent gedrag van producten kunnen realiseren. Voor meer informatie over de businessunit Arx Embedded, klik je hier.

Bekijk alle vacatures Black arrow icon White arrow icon

Flex staat voor flexibiliteit, hetgeen centraal staat binnen Arx Flex en zowel geldt voor bijvoorbeeld contractduur als functies. Zo is hier een bredere range van vacatures te vinden die bij onze klanten open staan, ook buiten ICT. Voor meer informatie over de businessunit Arx Flex, klik je hier

Bekijk alle vacatures Black arrow icon White arrow icon

Onze diensten

Wij bieden met onze diensten voor elke kwestie de juiste oplossing. Dit varieert van tijdelijke oplossingen tot meer structurele opties. Meer informatie over onze diensten? Klik snel verder of neem contact met ons op.

Onze referenties

In het verleden en heden hebben we al mooie contacten gelegd en connecties gemaakt. Dit netwerk waarderen wij ten zeerste, maar nieuwe connecties zijn ook altijd welkom bij Arx. 

Bekijk al onze referenties Black arrow icon White arrow icon